pageLanguage: 'sv'}, 'google_translate_element');}

MY HIGH FIVE

Ta del av mina äventyr och utmaningar - stora som små. Jag hoppas kunna ge dig lite inspiration och mod att följa dina drömmar. Lev livet nu!

December glänser

Kategori: Allmänt

Oj vad många slingor, lyktor, kransar, tomtar och annat som blinkar, lyser och glänser, det har fullkomligt exploderat på marknaden. Svårt att välja!
I år blev det bara två saker inköpta, nämligen en lykta samt en bukett ljung som såg "heeelt"overklig ut😂 men den hade små lysen bland blommorna så jag tror att det blir fint i en kruka utomhus tillsammans med lite andra växter. 
Adventsstjärnor, slingor och adventsljusstakar i mängd har jag sedan tidigare.  (null)

Appropå "glänser" så vill jag berätta vad jag gjorde med våra gravlyktor som såg så tråkiga ut när jag skulle sätta ut dem på allhelgonahelgen. De hade blivit matta och fläckiga. Då tog jag lite vanlig matolja på en bomullstuss och smorde in dem med.  
Och vips så blev de som nya! (null)

(null)

(null)

Underbara December❤️


Ps. Tyvärr har det blivit glest mellan mina blogginlägg då det olovandes kommit in massa reklam som jag inte vill ha. Jag har påtalat det flera gånger för ansvariga och de säger att de jobbar på det. Jag förmodar att jag blev för tjatig på dem för det sista svaret jag fick lät så här: vi vet redan allt det där så du behöver inte skriva någon mer gång😂😂😂
Lättstötta.se🤣