pageLanguage: 'sv'}, 'google_translate_element');}

MY HIGH FIVE

Ta del av mina äventyr och utmaningar - stora som små. Jag hoppas kunna ge dig lite inspiration och mod att följa dina drömmar. Lev livet nu!

Glampingsemester 2025

Kategori: Allmänt

 
Fyra härliga dagar på Österlen är till ända.
Bästa reskompisen Christina och jag ville prova på Glamping.  Vi tog bilen ner till Skåne och gick på hajk eller rättare sagt, det var namnet på företaget som erbjöd två nätter i lyxtält och vandring i vacker bokskog👍
Helt fantastiskt välordnat. Ingenting har fattats oss. Varmt och kallt vatten, toalett och dusch i tältet. Lyxiga tvålar/ schampo från Bruket. 
 
Det var helpension och man fick recept och ingredienser i en trälåda. Det var inga dåliga grejer. Det var förrätt som man lagade från grunden och detsamma gällde huvudrätten. Första dagen var det ryggbiff som vi grillade på Gasolgrillen, tomatsalsa och majskolvar med riven Västerbottenost. Till förrätten var det grillad grön sparris med persilja, pesto, röda tomater och burrata.
Lunchen nästa dag fick vi som picknickpåse till vår vandring. Vi valde en slinga på 10km.  Efter en otroligt regnig natt så klarnade det upp på förmiddagen precis innan vi skulle gå och vi hade turen att få sol hela sträckan.
En annorlunda upplevelse, då det mestadels var lövskog och framför allt Bok,  Ek och Hassel. Dessutom gick vid utmed en större bäck hela vägen. Så vackert🤗
 
En välbehövlig rast på halva vägen,,,,,,
Efter 23 000 steg i kuperad terräng (och lite stela höftböjare) hämtade vi kvällens middag. Den gick inte heller av för hackor 🤗 
Fläskkarré med svensk färskpotatissallad och vitlökssås. Till förrätt var det grillad nektarin med mozzarella, sherrydressing och rostade pumpakärnor. Förrätten blev vår favorit som vi kommer att göra fler gånger. 
Sååå enkelt, sååå gott😊 
Recept på förrätten imorgon 👍
Kommentera inlägget här: