pageLanguage: 'sv'}, 'google_translate_element');}

MY HIGH FIVE

Ta del av mina äventyr och utmaningar - stora som små. Jag hoppas kunna ge dig lite inspiration och mod att följa dina drömmar. Lev livet nu!

Trippa

Kategori: Allmänt

....och då menar jag inte att trippa på tå utan att ta en tripp. Lustigt ord det där, synonymt med liten åktur med inslag av utflykt, picnic etc😊 

Idag hittade jag nämligen en jättebra sida med massor av förslag på härliga helgutflykter uppifrån Hälsingland/Dalarna och ner till Skåne.
Sidan heter Trippa.se och de har sorterat in det så bra i olika teman, såsom bruksorter, slott, utsiktsplatser, caféer och så vidare. 
Det mesta är gratis👍
Kika in och låt er inspireras vetja!

Jag kan inte låta bli att nämna något om mitt vegoliv. Det går faktiskt över förväntan. Visserligen får jag förslag varje dag på vad jag ska äta men jag väljer ju ut russinen i kakan såsom "KorvStroganoff" som var jättegod samt "pasta med svampsås" som också var väldigt gott.  (null)

(null)

Sötpotatissoppan gör jag inte en gång till🤣 men fredagens Bowl var riktigt smaskig och lättlagad.  (null)

Det värsta...eller kanske det bästa... är att den maten jag handlade förra veckan (för ca drygt 400 kr) är ju minst hälften av maten kvar. Jag skulle tro att det räcker en vecka till.
Inte mig emot🤑