pageLanguage: 'sv'}, 'google_translate_element');}

MY HIGH FIVE

Ta del av mina äventyr och utmaningar - stora som små. Jag hoppas kunna ge dig lite inspiration och mod att följa dina drömmar. Lev livet nu!

På väg hem

Kategori: Allmänt

Det bästa med att åka på solo-resa är att du bestämmer själv vilken väg du ska ta, när du ska stanna och fika, när du vill stanna och fota och när du bara vill göra en avstickare. 
Jag valde att åka en annan väg hem trots att den var betydligt längre än den jag kom. 
Jag passerade en skylt som visade vägen till Färna och mindes plötsligt att jag varit där på konferens med jobbet en gång i tiden.
Måste kolla hur det ser ut idag👍 (null)
Det var sig likt som jag minns det, då skulle jag precis vända och köra tillbaka ut på vägen jag kom från när jag får se en handskriven skylt med texten Sala på?? En liten grusväg som gick lite på sidan av herrgårdsbyggnaden. 
Då blir man lite nyfiken😊
(null)
En sjö till vänster.  Så fint. Men…vad var det jag nyss passerade?? En skylt och jag tyckte det stod någonting som inte riktigt passade just här. Det kom inga bilar så jag backade helt enkelt tillbaka ett  par hundra meter… 
(null)

Norska lägret?  Synnerligen intressant och minst sagt oväntat här ute i skogen. Jag gick av och läste texten……detta hade jag ingen aning om….man lär så länge man lever🤭
(null)

Nä nu börjar dagen lida mot sitt slut och det blir raka spåret hem. 
Jag ska ju hem och packa för nästa äventyr!!!