pageLanguage: 'sv'}, 'google_translate_element');}

MY HIGH FIVE

Ta del av mina äventyr och utmaningar - stora som små. Jag hoppas kunna ge dig lite inspiration och mod att följa dina drömmar. Lev livet nu!

Näst sista

Kategori: Allmänt

Svårt att tänka sig att denna vecka var den näst sista semesterveckan i mitt liv. Det var ju tur att den var så fantastiskt bra🤗
Större delen av veckan var det fullt hus här hemma med barn och barnbarn❤️ Vi ordnade fest för barnen med lekar och godsaker vilket var mycket uppskattat (null)
Efter några intensiva dagar och nätter med nio gäster så blev det väldigt tyst och tomt när de åkte hem.
Då fanns det tid att baka….. (null)

(null)
…….. och även tid att avnjuta resultatet🤗
(null)Nu är det även dags att plocka bär. Idag blir det skvallerbär. Ingen tvekan om vad man ägnat sig åt om man tittar på händerna.  (null)
Hittade ett bra ställe där de var skapligt stora.  (null)

(null) 

Vinbär och hallon verkar vara lite klent med. Antagligen för torrt men det värsta av allt…..det verkar som om mitt älskade persikoträd håller på att dö…… trodde först att det var krussjuka som brukar drabba persika men när jag tittade närmare så verkar det helt enkelt att det håller på att vissna på grund av torkan i juni😭 (null)

Jag har aldrig tidigare något år behövt vattna trädet…..det är gammalt och har ett djupt rotsystem, jag är bekymrad över den nya klimatet. 
Sommar-medeltemperaturen i Sverige har sedan slutet på 1800-talet stigit 0,6-1,4 grader. Det kanske inte låter så mycket men har en väldigt stor betydelse. Allt enligt klart.se
Dock är det nog bara vi 60plussare som kan intyga att somrarna nu är annorlunda än när vi var barn. Håller ni med?