pageLanguage: 'sv'}, 'google_translate_element');}

MY HIGH FIVE

Ta del av mina äventyr och utmaningar - stora som små. Jag hoppas kunna ge dig lite inspiration och mod att följa dina drömmar. Lev livet nu!

Mistelö vid Mälaren

Kategori: Allmänt

Aldrig någonsin har jag sett så många mistlar på ett och samma träd.  (null)

På långt håll trodde jag att det var en gammal tall men när jag kom närmare såg jag att själva trädet var dött och att misteln helt tagit över. 
(null)
 
Detta träd och många fler hittade jag på Björnö i Västerås. Björnö är en långsmal ö i Mälaren, ett naturreservat med en fantastisk natur och ett rekreationsområde. Den här dagen i solsken och snöskrud. Jag kan bara ana hur vackert här måste vara vår och sommar.  
(null)

(null)

(null)

Det blev en rejäl långpromenad, sedan ett besök på Bauhaus för inköp av målarfärg och sedan vidare för god mat hos dotter och måg

(null)

Ytterligare en händelse som gjorde mig varm inombords var när jag skulle parkera bilen utanför min dotters hus. Alla parkeringsplatser var upptagna, inte en enda lucka någonstans. Jag körde in i nästa huskomplex och där var alla platser uthyrda😩  Då såg jag en man kliva ur en blå bil och tänkte att jag skulle fråga om det inte fanns någon besöks parkering?
 -Neej,sa han det är dåligt med det….men du kan låna mitt parkeringsbevis. Då kan du stå där borta i 6 timmar, så han och pekade på en tom plats.
Jag fick följa med hem till honom och han letade i en byrå, ingen parkeringslapp.
-Då måste ungarna har tagit den, men jag kanske har en extra i bilen i handskfacket. Så vi gick ner igen. 
- Nej, inte här heller. Men jag ska fråga ordföranden i huset, han är hemma ser jag.
Mannen går iväg och ringer på en dörr, jag väntar en bit bort, efter ett tag så kommer han tillbaka med ett parkeringsbevis. Jag tackade honom så väldigt mycket och parkerade äntligen min bil.
Och då kom jag på det…… det är ju fortfarande "Vänliga Veckan"❤️

Låt den fortsätta för evigt💕